2013-10-20 10:53:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma kifejezetten jó formában érezheti magát

Napi horoszkóp október 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap a nagy megszabadulásokról szólhat. Legalábbis belekezdhet abba, hogy elhagyja egy rossz szokását, hogy megszabaduljon a felesleges kilóitól, vagy hogy elmenjen fodrászhoz és kurtítson hajkoronáján.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha egy baráti kapcsolata túlságosan kötözködővé vált volna, ma mai napon akár teljesen véget is vethet neki. Persze nem biztos, hogy ez az egyetlen, a legjobb megoldás. De ha nem hagynak önnek más választást...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma kifejezetten jó formában érezheti magát. Ez annak is köszönhető, hogy sikerült letisztáznia néhány ügyet, ami az utóbbi időben túlságosan zavarossá vált ön körül. Ezt szinte megtisztulásként éli meg. De legalább is megkönnyebbül.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ezt a hétvégét kissé zaklatottan sikerül befejeznie. Ön általában kerüli a konfliktusokat, de talán éppen ezzel éri el azt, hogy azok a fejére nőnek, hogy a helyzete zavarossá válik. Ma szembe kell néznie azzal, amivel nem akart.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma bárhol is jelenjen meg, mindenkiben jó benyomást kelt. Akarva-akaratlan (de önre jellemző azért inkább az utóbbi) mindig a társaság középpontjában találja magát. Otthon maradnia ezért kár lenne. Sőt: egyenesen lehetetlen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma egy olyan emberrel kerül kapcsolatba, akivel már régóta nem találkozott, akiről talán úgy is vélte, hogy végleg elmúlt az életéből. Hogy ez mennyire nincs így, arra a mai napon rá kell döbbennie. Ez egy kellemes meglepetés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon nagyon sok öröm érheti: tudja és érzi, hogy jó irányba halad az élete. Ha mégsem talál mindent tökéletesnek, az sem baj. Ez ad ugyanis módot arra, hogy legyen még hová fejlődnie. Egy kis kihívás mindig kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy érzi, a kelleténél nagyobb nyomás nehezedik önre. Elsősorban lelkiekben, de anyagi téren is. Azonban ez utóbbi is leginkább lelki teherként jelentkezik, főleg, ha nem találja a jó megoldást. A mai napon angyali segítsége lehet e téren.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Bármilyen döntésre is készül, jobb, ha még egy-két hetet kivár vele. A halogatós taktika nem a döntés elmismásolása miatt szükséges, hanem azért, mert bizonyos dolgokat még nem lát tisztán. Még nem minden tárult fel a szeme előtt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy régóta elhúzódó ügyet zárhat le a mai napon, méghozzá úgy, hogy az önre nézve a lehető legkedvezőbb legyen. A legjobb, ha olyan megegyezésre törekszik, amibe nem kell bevonnia semmilyen hatóságot. Ma készségesebbek a partnerei.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mostanában érzékenyebben érinti önt a barátai viselkedése. Bizonyos konfliktusokat ezért sokkal radikálisabban kezelhet. Azt is fontolja meg azonban, hogy ön miként viselkedett másokkal. Lehet, hogy csak ugyanazt kapja vissza?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma sokkal óvatosabbnak kell lennie, bármibe fogjon is. Mintha a jobb kezét is balra cserélte volna: minden kihullik belőle. A balesetveszély elkerülésére inkább ne használjon éles szerszámokat. És ne vegye elő a Herendi készletét!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: